Succé för Swedish Dental Expo!

 

I förra veckan deltog Stockholmsmässan och Föreningen Svensk Dentalhandel som utställare på Swedental för att marknadsföra Swedish Dental Expo 2023, Sveriges nya nationella mässa och föreläsning för tandvårdsbranschen. Intresset att anmäla sig som utställare till nästa års stora mötesplats i Stockholm var stort och över 30 företag bokade sig på plats under mässdagarna. Totalt är nu över 50 företag bokade för mässan. En komplett utställarförteckning finns här »

Det är stor bredd i de företag som är anmälda och de representerar produkter och tjänster som riktar sig till samtliga yrkesgrupper i tandvårdsteamet vilket är väldigt roligt att se inför nästa års genomförande. 

Vi fick även bekräftat att det innehåll som planeras för föreläsningsprogrammet är mycket intressant och flera utställare ville bidra med förslag på föreläsare och innehåll. Mer information om föreläsningar planerade upplägg finns här »

Missa inte möjligheten att redan nu boka ert deltagande på nästa års största mötesplats för dentalbranschen. Fram till den 31 december 2022 har du möjlighet att boka till ett lägre pris, så ta chansen nu!